Ohja-VA-Tekstschrijver

Ohja! Met een tik voor taal

Ik heb een tik voor taal. Of een tic. Hoe dan ook, taal is een ding van mij.

Ik hou van bezig zijn met woorden, letters, klanken, betekenissen en als ik teksten na mag lopen op taal- en grammaticafoutjes maak je me helemaal blij 😉

Sommige mensen hebben er een hekel aan, ik duidelijk niet. Ben jij zo iemand? Laat mij het je dan uit handen (of eigenlijk uit je hoofd) nemen. Focus jij je op waar jij blij van wordt, dan schrijf ik voor jou die prikkelende teksten, die ook nog professioneel overkomen. Daar heb ik ‘m voor, die tik voor taal.

Je kan bij mij terecht voor allerlei soorten content. Denk aan websiteteksten, social media berichten, nieuwsbrieven, promotieteksten. Ik vertel je graag wat ik voor je kan betekenen.

Tekstschrijver

Ken je die mensen, die altijd de dingen net even anders zeggen? 

Of die niet stoppen met praten?

Ik ben er zo eentje. Gelukkig, kan ik die eindeloze stroom woorden in mijn hoofd, ook omzetten in toffe teksten, bijvoorbeeld voor drukwerk, socialmedia of nieuwsbrieven. Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan doen? Neem contact met me op!

Tekstredactie

Redigeren is voor mij een soort yoga voor mijn hoofd.

Jij gunt me toch ook mijn work-out?

Voor jou, let ik op spelfouten en grammatica. Natuurlijk komt ook de leesbaarheid van de tekst daarmee aan bod.